Design keukens

In een BY SENSA design keuken overheerst symmetrie, minimalisme en een vleugje glamour. Het is een keuken die straalt van échte schoonheid. Het is een keuken waar je je thuis voelt. Het is een keuken waar je met recht trots op bent.

Bekijk onze design keukens

Als je het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Design keukens van BY SENSA

Een design keuken is een tikkeltje gewaagd, straalt van schoonheid en kent een harmonieus lijnenspel. We maken gebruik van glanzende materialen, waar perfectie vanaf spat. We denken na over ieder detail. We ontwerpen je design keuken 100% op maat, zonder beperkingen.

Zowel in een historisch pand als in een gloednieuwe villa komt een BY SENSA design keuken prachtig tot zijn recht. Iedere keuken is maatwerk, waardoor we met het ontwerp alle vrijheid hebben.

Deze vrijheid maakt het mogelijk om van je keuken écht je droomkeuken te maken. Een design keuken die feilloos aansluit bij de rest van het interieur.

In een design keuken voeren minimalisme, symmetrische lijnen en hoogwaardig blinkend materiaal de boventoon. Kies je voor een BY SENSA design keuken, dan kies je voor pure schoonheid. Voor een keuken die zó mooi is, dat je oog er steeds naartoe trekt.

Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

Nederlands design van BY SENSA

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen en vervaardigen je design keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Je dromen zijn het vertrekpunt voor je keuken. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.

Fam. dijkstra

“Als je iets unieks wilt dan ben je hier aan het goede adres.”

Recente artikelen

Functionaliteit uitgelicht

Fenix keukens lorem ipsum

Keukentrends 2023

Deze handgemaakte greeploze keuken met marmer keukenblad heeft niet alleen een exclusieve uitstraling, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien.

Breng een bezoek aan onze showroom

Afwijkende openingstijden

2e Paasdag
27 april
Hemelvaartsdag
2e Pinksterdag
25 en 26 dec
31 dec en 1 jan

Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten