Keukens Heteren

Een keuken van BY SENSA staat voor schoonheid, esthetiek en elegantie. Alles moet kloppen. Daar gaan we ver in. Met liefde voor materialen, kleuren en symmetrie streven we naar perfectie. Voor keukens in regio Heteren, zit je goed bij BY SENSA.

Bekijk onze keukens

Als je het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken. Bekijk de gerealiseerde droomkeukens van anderen, en doe inspiratie op voor je eigen wensen.

Een brochure vol dromen

Begin met dromen. Vraag onze brochure aan en raak geïnspireerd.

Keukens regio Heteren

Ben je op zoek naar een nieuwe design keuken in regio Heteren? Dan begint de zoektocht naar de juiste keuken in de showroom van BY SENSA. Dagelijks verwelkomen wij klanten uit het hele land en staan onze deskundige adviseurs klaar om je advies op maat te geven. Je kan je in onze showroom vrijblijvend oriënteren. Er staan vele stijlen en uitvoeringen van keukens opgesteld.

Keukens in regio Heteren;
het begint bij BY SENSA

Wil je een keuken laten plaatsen in [plaatsnaam]? Dan is het zeker de moeite waard om naar BY SENSA in Heteren te komen. Wij hebben in onze grote showroom veel verschillende keukens opgesteld staan. 

Daarnaast kan je je ook volop laten informeren over de verschillende soorten keukenapparatuur en keukenmaterialen die er zijn. Spreekt een keuken met een betonnen werkblad of een fenix keuken je aan?

Een hoogglans zwarte keuken of juist een zwart matte keuken? En wil je de vele mogelijkheden van NEFF, Gaggenau, Siemens, Quooker of BORA keukenapparatuur zien? Desgewenst maken onze binnenhuisarchitecten een ontwerp op maat voor jouw handgemaakte keuken. Naadloos aansluitend op je bestaande interieur. BY SENSA zorgt ervoor dat de montage van je maatwerk keuken vlekkeloos verloopt door vakkundige monteurs.

Nederlands design By Sensa

Wellicht overweeg je om een bezoek aan onze showroom in regio Heteren te brengen om de keukens te bekijken. We vertellen je graag nog iets meer over BY SENSA, zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Een BY SENSA keuken komt van eigen bodem. We schetsen, ontwerpen, vervaardigen en plaatsen je keuken met vergaande precisie en oog voor detail. Niks is standaard, geen cataloguswerk, geen imitaties. 100% uniciteit voor iedere keuken.

Het vertrekpunt voor je keuken zijn je dromen. Vanuit daar creëren we je handgemaakte keuken op maat. Dit geeft vrijheid om de keuken te realiseren die voldoet aan ál je wensen. Voor minder dan dat doen we het niet. Als je het kan dromen, kunnen wij het waarmaken.

01

In onze showroom krijg je een indruk van de BY SENSA keukens.

02

In een persoonlijk gesprek verkennen we je wensen, eisen en dromen tot in detail. Voor een keuken die tot op de millimeter klopt.

03

We ontwerpen een keuken die past bij jou. Waarbij ieder detail tot in perfectie is uitgedacht.

04

Met oog voor details plaatst ons eigen montageteam je keuken.

Fam. dijkstra

“Als je iets unieks wilt dan ben je hier aan het goede adres.”

Recente artikelen

Functionaliteit uitgelicht

Fenix keukens lorem ipsum

Keukentrends 2023

Deze handgemaakte greeploze keuken met marmer keukenblad heeft niet alleen een exclusieve uitstraling, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien.

Breng een bezoek aan onze showroom

Afwijkende openingstijden

2e Paasdag
27 april
Hemelvaartsdag
2e Pinksterdag
25 en 26 dec
31 dec en 1 jan

Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten