Kastenwand keuken met nis

Uniek, gedurfd en eigenzinnig. Deze kastenwand keuken met nis heeft een oogstrelend design dat prachtig aansluit bij een moderne woninginrichting.

Het bronzen keukeneiland straalt niet alleen luxe uit, maar biedt ook veel luxe. De hoogwaardige keukenapparatuur, de greeploze keuken, de royale kastenwand met nis. De kwaliteit blijft je verbazen. Deze kastenwand keuken met nis is ontstaan door onze nieuwsgierigheid. Een fascinatie voor veel verschillende soorten vormen en materialen. Het is op een harmonieuze manier toegepast, waardoor er een zekere scherpte ontstaat. Deze luxe keuken van brons en marmer is bestemd om te schitteren en voegt ingetogen luxe toe aan de woning. Deze bronzen design keuken is een ongewone blikvanger.

kastenwand-keuken-met nis-bysensakeukens-kookplaat
kastenwand-keuken-met nis-bysensakeukens-kookeiland

“Deze kastenwand keuken met nis is ontstaan door onze nieuwsgierigheid. Een fascinatie voor veel verschillende soorten vormen en materialen.”

Alwin van ’t Hul, Barneveld

kastenwand-keuken-met nis-bysensakeukens-decoratie
kastenwand-keuken-met nis-bysensakeukens-lades
kastenwand-keuken-met nis-bysensakeukens-kraan

Interesse in een greeploze keuken?

De kastenwand is handgemaakt van eiken fineer met een afwerking van mat zwarte beits. De nis is uitgevoerd in het wit en heeft gestucte planken. In de nis zijn stijlvolle woonaccessoires en heerlijke wijnflessen geplaatst als styling objecten. Het bronzen kookeiland is toch wel de parel van deze kastenwand keuken met nis. Gemaakt van vero metaal en uitgevoerd in hoogglans lak. De kastenwand keuken met nis is afgewerkt met een werkblad gemaakt van composiet in marmer.

De luxe uitstraling is verder doorgetrokken in de keukenapparatuur. Er is gekozen voor hoogwaardige keukenapparatuur van Miele. Zo is de keuken voorzien van een kookplaat met afzuiging, stoomoven en oven. Een zwarte kokendwaterkraan van Quooker maakt het plaatje compleet.

kastenwand-keuken-met nis-bysensakeukens-werkblad
kastenwand-keuken-met nis-bysensakeukens-vaas
kastenwand-keuken-met nis-bysensakeukens-keukenkasten
kastenwand-keuken-met nis-bysensakeukens

Afwijkende openingstijden

2e Paasdag
27 april
Hemelvaartsdag
2e Pinksterdag
25 en 26 dec
31 dec en 1 jan

Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten